TRÄDGÅRDSDESIGN

Jag som trädgårdsdesigner kan fungera som rådgivare, bollplank eller ta mig an att designa hela er trädgård.

Har ni byggt nytt? Få även trädgården färdig i samband med inflyttning. Ni kan spara både tid och pengar genom att planera trädgården i samband med att markarbetet på tomten genomförs.

Har ni en äldre trädgård? Har trädgården renoveringsbehov? Behöver ni hjälp att förstärka den “röda tråden”? Detta kan jag hjälpa er med. Med ett gammalt hus är det fördelaktigt att skapa en trädgård i samma stil som bostaden.

Ska ni sälja? Men trädgården känns eftersatt och behöver en “upprustning”? Jag kan tipsa och ge handfasta råd om det viktigast att ta itu med inför försäljningen.

Enligt Husqvarnas undersökning 2011 Husqvarnas global garden report 2011, så stiger husets värde med 13% om trädgården är välskött. Det gör det till en bra anledning att ta hand om den. Men jag tycker framförallt att trädgården ska vara till glädje för sina ägare.

Med god design kan trädgården bli till för nöje istället för att vara en plats full med “måsten”. I mitt arbete anpassar jag designen efter era önskemål, behov och platsens förutsättningar.

Ska det vara en plats för barnen att leka och lära, en plats för umgänge, odling eller vila och rekreation? Allt är möjligt!

Finns inte möjlighet att färdigställa hela trädgården på en gång så underlättar en trädgårdsritning  när det är dags att fortsätta arbetet.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er. Kontakt